Räcken

stolpfritt

Glasräcket för den kräsne.
Efter år av utveckling finns nu räcket som är helt fritt från stolpar, klämfästen och annat som skymmer utsikten.

Med endast en aluminiumprofil i botten skapar det stolpfria glasräcket en ljus och transparant miljö som inbringar en känsla av rymd.

Glasräcket lämpar sig lika väl utomhus som inomhus och ger din uteplats, balkong eller trappa en minimalistisk och elegant look. 

Du kan välja mellan ett topp- eller sidomonterat glasräcke och designen kan väljas med eller utan handledare. Vi erbjuder handledare både i runda och fyrkantiga rör med olika ytfinish. Trähandledare ger en mer varm och mjuk känsla medan ett rostfritt rör ger ett mer avskalat och modernt intryck.

Tack vare glasets obrutna linje ger det ett bra skydd mot ljud och vind och med ett nästan obefintligt behov av underhåll får du kvarterets bästa utsikt!

ONLEVEL

Onlevels profiler klarar belastningskrav 1,0 kN till 5 kN.

ONLEVEL

Onlevels profiler kan böjas och lackas i önskad dimension och färg.

Bruksanvisning

TL-6010

Ritning

TL-6011

Ritning

FlexFit

Information

TL-6030

Ritning.

TL-6031

Ritning

Tabell profildistans

Information

OM REXAL.SE

Rexals stora passion är uterum och glasräcken. Vi har funnits i branschen sedan 2002. Vi sätter stort värde på kvalitet och design och väljer våra leverantörer med omsorg. Vår styrka är flexibilitet och vi tillverkar alltid efter kundens mått. Hos oss är dina mått våra standardmått. Vi samarbetar med lokala återförsäljare med kompetenta och lösningsorienterade hantverkare som sätter ditt behov i fokus.

Vill du bli återförsäljare för Rexal?


Ring 035-135590 eller skicka epost info@rexal.se