Uterum

 

Inne fast ändå ute. Rexal Classic är ett modernt uterum men med den klassiska looken. Aluminiumprofilerna är konstruerade för 4-6 mm härdat glas med ett U-värde på 5,7. Levereras komplett med säkerhetsglas, lås och spröjs i de mått som kunden önskar. Fasta glas finns med samma profildesign och kan även beställas som sneda gavelspetsfönster.

Kraftiga och stabila profiler i vit RAL 9016, grå RAL 9006 eller alu natur som standard. Mot pristillägg kan man få övriga färger. Bottenspår antingen för mötesdörr eller dörrparkering till ena sidan. Rexal sommarprofil kan anpassas för 4-6 mm säkerhetsglas. Ta det lugnt och låt oss göra jobbet! Det enda Du behöver tala om för oss är hålmått, antal dörrar, mötesdörr eller ej, kulör och antal dörrar, typ av glas samt ev spröjs.
  Med Rexal Classic Plus förlänger man säsongen. Rexal Classic Plus bygger på samma profiler som Rexal Classic men kompletterat med 4-6 mm säkerhetsenergiglas som ger ett U-värde på 3,9.

 
 

 

Kraftiga och stabila profiler i vit RAL 9016, grå RAL 9006 eller alu natur som standard. Mot pristillägg kan man få övriga färger. Bottenspår antingen för mötesdörr eller dörrparkering till ena sidan.Fasta glas finns med samma profildesign och kan även beställas som sneda gavelspetsfönster.

Moderna integrerade haklås finns både med nyckel för låsning både in och utifrån samt haklås utan nyckel avsedda att sitta på insidan. Dessa finns både med fjädrande låskolv för automatisk låsning eller med manuell låskolv för att förhindra utelåsning.Med Rexal Premium förlänger man säsongen ytterligare. Profilerna är i grunden samma som för Classic men kompletterade med en tilläggsprofil som tillåter att man monterar ett 16 mm säkerhetsisolerglas med ett U-värde på 2,4.


Kraftiga och stabila profiler i vit RAL 9016, grå RAL 9006 eller alu natur som standard. Mot pristillägg kan man få övriga färger. Bottenspår antingen för mötesdörr eller dörrparkering till ena sidan. Komplettera med integrerat låsbart haklås som kan låsas
både ut- och inifrån.